Rüyada kafasini kesmek

Rüyada kafasini kesmek zenginleşeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada kafasini kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kafasını kesmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kazancının iki kat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada kedinin kafasını kesmek huzurlu ve sakin bir yaşama, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada birinin kafasını kesmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa kesmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla kafa kesmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments