Rüyada bir insandan korkmak

Rüyada bir insandan korkmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bir insandan korkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda size ilham veren fikirleriniz olabilir.

Rüyada bir insandan korkmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insandan korkmak patron olunacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada insanlardan korkmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahtan korkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada abdest alırken korkmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneden korkmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, ekmeğine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada güvercinden korkmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments