Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, çok üzüntü yaşayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, gülen yüzünün de solacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek kederlerinin son bulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada bir hastanın iyileştiğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayken iyileşmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir hastayı iyi görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, dargınların barışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments