Rüyada bir hastayı iyi görmek

Rüyada bir hastayı iyi görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hastayı iyi gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada bir hastayı iyileşmiş görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Rüyada hastanın iyileşmesini görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet eder.

Rüyada hasta olup iyileşmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada hastayken iyileşmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına inanılır.

Rüyada bir hastanın iyileştiğini görmek adaletin geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada hastanın iyileşmesi görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments