Rüyada bir hastanın iyileştiğini görmek

Rüyada bir hastanın iyileştiğini görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, para yatıracağına alamet eder.

Rüyada bir hastanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada hastanın iyileşmesini görmek daha geniş rızık elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek elinin darlığa düşeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada iyi birini hasta görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir hastayı iyi görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayken iyileşmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments