Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, yüzünü güldüreceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada bir erkeğe sarılarak uyumak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle sarılarak uyumak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp uyumak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments