Rüyada erkeğe sarılarak uyumak

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe sarılıp uyumak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğe sarılarak uyumak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle sarılarak uyumak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarılarak uyumak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments