Rüyada bir erkeği sevmek

Rüyada bir erkeği sevmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, insanlara iş öğreteceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği sevmek gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada küçük erkek bebek sevmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evine gitmek yaptığı hataları düzelteceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, barış için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle yakınlaşmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kedi sevmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğini sevmek ona kavuşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok büyük borçlar alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments