Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek tamamlanmadan kalacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek istediği noktalara geleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle sarılmak isteklerini yerine getireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle sarılmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments