Rüyada sevdiği erkekle konuşmak

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak istediği her şeyi elde edebileceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak üzüleceğine ve pişman olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle konuşmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kadınla konuşmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, büyük bir gelir toplayacağına inanılır.

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birisiyle konuşmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments