Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini sakallı görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sakal görmek zararının büyük olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu sakallı görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek her işinde hayırla karşılaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments