Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek işlerinin çok açılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe onu sevdiğini söylemek bankadaki hesabının kabaracağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine şarkı söylemek arkadaştan görülecek faydaya, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Rüyada onu sevdiğini söylemek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek çok büyük kazanç elde edeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments