Rüyada bir doktora aşık olmak

Rüyada bir doktora aşık olmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, gelirinin garanti olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir doktora aşık olmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada bir doktora aşık olmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada doktora aşık olmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktora gitmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktora gittiğini görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktora muayene olmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada doktora diş temizletmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada doktora hediye vermek hayal kırıklığı yaşamayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aynur atasoy

Rüyamda hastaneye gidiyorum ben beyin problemi ile ilgili gidiyorum ama boyun kısmında ameliyat ediyorlar ama ben bayıltıp yapacaklarını düşünüyorum sadece uyuşturuyorlar ve uyanığım ama acıları hissetmiyorum sadece bir doktor varmış gibi hissediyorum genç bir erkek doktor sanki onunla aramızda duygusal bir bağ varmış gibi hissediyorum daha sonra ameliyat bitiyor bir hemşire yardim ediyor ve duş almama o arada doktor oradan geçiyor elinde bir bardak ile ve ona karşı birşeyler hissettiğimi farkediyorum