Rüyada doktora diş temizletmek

Rüyada doktora diş temizletmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hak yiyeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktora diş temizletmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada doktora diş temizletmek yaşama hevesinden olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş doktora gitmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada doktora diş temizlemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora diş çektirmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret eder.

Rüyada hasta olup doktora gitmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada doktora yalvarmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktora gittiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada hamile olup doktora gitmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments