Rüyada bir buket gül almak

Rüyada bir buket gül almak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir buket gül almak gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Rüyada kırmızı gül buketi görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir buket gül görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül buketi görmek amacına ulaşabileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gül buketi almak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir buket beyaz gül görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Rüyada gül buketi almak ağız tadının bozulmayacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada buket gül görmek masraflarının azalacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada pembe gül buketi görmek getirisi çok olan işler yapacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments