Rüyada beyaz gül buketi görmek

Rüyada beyaz gül buketi görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, esenliğe kavuşacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gül buketi gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada bir buket beyaz gül görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gül buketi görmek kaybettiği şeyi bulmasına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül buketi görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kötü karakterli bir kadına işaret eder.

Rüyada gül buketi almak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işarettir.

Rüyada buket gül görmek iyi ruh halinin bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bir buket gül görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada buket gül almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül buketi almak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ekin

Merhaba, rüyamda beyaz gül buketi gördüm ama öyle normal bir buket değil devasa beyaz güllerden oluşan ağaç gövdesinden kalın buket , açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler