Rüyada bir bayanın elini öpmek

Rüyada bir bayanın elini öpmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir bayanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada bir bayanın elini öpmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada bayan eli öpmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada bayan öpmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanı öpmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına inanılır.

Rüyada bayan ayağı öpmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işaret eder.

Rüyada bir bayanı öpmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments