Rüyada başkasını hamile duymak

Rüyada başkasını hamile duymak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, hanesine bolluk geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kötü gününü de paylaşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada başkasını hamile duymak gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak kendisine yeni bir iş bulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamilelik duymak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments