Rüyada bir başkasını zayıflamış görmek

Rüyada bir başkasını zayıflamış görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasını zayıflamış gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada annesini zayıf görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret eder.

Rüyada zayıf birini görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu zayıflamış görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına inanılır.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf köpek görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments