Rüyada oğlunu zayıflamış görmek

Rüyada oğlunu zayıflamış görmek idealist davranacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, planlı ve programlı davranacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu zayıflamış gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada oğlunu zayıflamış görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini zayıf görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada anneyi zayıflamış görmek hayatının iplerini eline alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kendini çok zayıf görmek karlı işler alacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek çalışmaların beğeni almayacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, dua alacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını zayıflamış görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments