Rüyada akan süt görmek

Rüyada akan süt görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada akan süt gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden akan süt görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada akan süt görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada süt akan ırmak diplomalarının artacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Rüyada kirli akan su görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan dere görmek yalan söylemeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoldan akan su görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada akan deniz görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments