Rüyada memeden akan süt görmek

Rüyada memeden akan süt görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni alanlara yöneleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, geçiminin güçleşeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada memeden akan süt gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada memeden akan süt görmek moral bulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işarettir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek borçları varsa ödeyeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada süt akan ırmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada akan süt görmek kurulu düzenin bozulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada memeden süt aktığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek zengin için yoksulluğa, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada inek memesinden süt sağmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments