Rüyada abla ve yeğen görmek

Rüyada abla ve yeğen görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada abla ve yeğen gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada abla ve yeğen görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada abla yeğen görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, mal kayıpları da yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bebek yeğenini görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeni olduğunu görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeğen emzirmek ipliklerini pazara çıkaracağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeni görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments