Rüyada yeğeni görmek

Rüyada yeğeni görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeğeni gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, insanlarla tartışacağına yorulur.

Rüyada küçük yeğen görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeğenine tokat atmak dirliğin bozulabileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeni dövmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş yeğeni görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yeğeni hasta görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenle öpüşmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments