Rüyada bir adamı bıçaklamak

Rüyada bir adamı bıçaklamak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, onun zamanını çalacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, iç açıcı sözlere, saygınlığına leke sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamı bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada adamı bıçaklamak canının kıymetini bileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamı bıçaklamak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasını bıçaklamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada birini bıçaklamak öldürmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan bıçaklamak içindeki sıkıntıların gideceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalettir.

Rüyada kendi kendini bıçakladığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına inanılır.

Rüyada kardeşi bıçaklamak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulur.

Rüyada balık bıçaklamak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments