Rüyada kanal yapmak

Rüyada kanal yapmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, daha rahat bir nefes alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada kanal yapmak gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada kanal yapmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz kanal görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kanalda su görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulur.

Rüyada kanala düşmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kanala düştüğünü görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulur.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kanal eşmek mali sorunlarının çözüleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments