Rüyada akan kan görmek

Rüyada akan kan görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada akan kan gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Rüyada bacaktan akan kan görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan akan kan görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan akan kan görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Rüyada gözden akan kan görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan akan kan görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada akan kan görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Rüyada kafadan akan kan görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments