Rüyada bacaktan akan kan görmek

Rüyada bacaktan akan kan görmek rakiplerine büyük fark atacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, onlara hayrının dokunacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan akan kan gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Rüyada bacaktan akan kan görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalettir.

Rüyada akan kan görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan akan kan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden akan kan görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ağızdan akan kan görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada burundan akan kan görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada musluktan akan kan görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments