Rüyada binayı yıkamak

Rüyada binayı yıkamak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada binayı yıkamak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Rüyada bina yıkamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binayı yıkamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni yıkamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil binalar görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak geçim kaygısı duymayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada binadan düştüğünü görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak ağız tadının yerine geleceğine, keyifli olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments