Rüyada binanın yıkıldığını görmek

Rüyada binanın yıkıldığını görmek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, zenginlik elde edeceğine, istenmeyen bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Rüyada binanın yıkılmasını görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, işlerin çığırından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan bina görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments