Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, maddi varlığının çoğalacağına işarettir.

Rüyada devlet binası görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılacak bina görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak başarılarının devam edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binayı yıkılmış görmek düşünmeden hareket edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments