Rüyada binaların çöktüğünü görmek

Rüyada binaların çöktüğünü görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada binaların çöktüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bina çıkmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada binadan çıkmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada bina temeli atmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yenilenmiş bina görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri binaya girmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments