Rüyada bina yıkılmak

Rüyada bina yıkılmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, spora başlayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bina yıkılmak gördüyseniz:

  • Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments