Rüyada bina temeli kazmak

Rüyada bina temeli kazmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Rüyada bina temeli kazmak gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Rüyada bina temeli kazmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada temel kazmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hak yolunu tutacağına işarettir.

Rüyada inşaat temeli kazmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada evin temelini kazmak yönlendireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada ev temeli kazmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bina temeli atmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina temeli görmek itibarının ve makamının artacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın temelini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments