Rüyada evin temelini kazmak

Rüyada evin temelini kazmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin temelini kazmak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada evin temelini kazmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina temeli kazmak inancından ödün vereceğine, rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Rüyada inşaat temeli kazmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ev temeli kazmak başarısının düşeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada temel kazmak insanlardan uzaklaşılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin temelini görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet eder.

Rüyada bir evin temelini atmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments