Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bileziğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kırılmış bilezik görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada bilezik kırılmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kırılan bilezik görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments