Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek kafasının rahatlayacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşamının uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada bilezik kırılmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, her anlamda şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada kırılmış bilezik görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments