Rüyada bileklik görmek

Rüyada bileklik görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, işlerin sarpa saracağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada bileklik gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Rüyada yeşil bileklik takmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada kolunda bileklik görmek çok rahat edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada inci bileklik görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalettir.

Rüyada sarı bileklik görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret eder.

Rüyada boncuklu bileklik görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada birine bileklik takmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments