Rüyada bez parçası görmek

Rüyada bez parçası görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bez parçası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Rüyada siyah bez parçası görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz bez parçası görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada bez parçası görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adetli bez görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Rüyada regl bezi görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabunlu bez görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments