Rüyada regl bezi görmek

Rüyada regl bezi görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet eder.

Rüyada regl bezi gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Rüyada regl bezi görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bez bağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada bebek bezi görmek sadece kendisini düşüneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı bez görmek kazancın ikiye katlanacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli bez görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada altına bez bağlamak allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada bez çanta görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments