Rüyada beyaz ufak fare görmek

Rüyada beyaz ufak fare görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çirkin amellere, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ufak fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gerginlik içeriyor.

Rüyada beyaz ufak fare görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ufak fare görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Rüyada ufak ev görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ufak sinek görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada ekmek ufağı toplamak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada ufak insan görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada ufak balık görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments