Rüyada ufak balık görmek

Rüyada ufak balık görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çözüm yolları bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ufak balık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ufak balık görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ekmek ufakları görmek parasal durumun düzeltileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işarettir.

Rüyada ufak kurt görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ufak altın görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ufak timsah görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ufak kedi görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments