Rüyada beyaz tül çorap giymek

Rüyada beyaz tül çorap giymek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hayatından çıkaracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada tül çorap giymek dinç kalacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yırtık tül çorap giymek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül çorap görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül etek giymek bir üniversitede hoca olunacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül elbise giymek ekonomik olarak zayıflayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada beyaz tüllü elbise giymek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kendisiyle de gururlanacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments