Rüyada tül çorap giymek

Rüyada tül çorap giymek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, huzur ve şifa bulacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, iyi halin geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, şerefe ve izzete delalettir.

Rüyada tül çorap giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler harcamalarınızı düzenlemenize yardım edebilir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada tül çorap giymek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada siyah tül çorap görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada yırtık tül çorap görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tül çorap görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tül çorap görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Rüyada ince tül çorap görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments