Rüyada beyaz tavşan almak

Rüyada beyaz tavşan almak helal rızka kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, başarısının çoğalacağına, işlerin yolunda gideceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, şansın önünün kesileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz tavşan almak gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada beyaz küçük tavşan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek eşiyle bahtiyar olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine delalettir.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek bebek sahibi olunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavşan almak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavşan avlamak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments