Rüyada erkeğe küpe takmak

Rüyada erkeğe küpe takmak dertlerin sonlanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada erkeğe küpe takmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada erkeğe küpe takmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada erkek küpe takmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak sorunların çabucak atlatılacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağa küpe takmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, aileden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolye küpe takmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments