Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak huzura erileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada taşlı yüzük takmak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kötü gidişe dur denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments