Rüyada beyaz taş üzerinde yürümek

Rüyada beyaz taş üzerinde yürümek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, konforunun yerinde olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz taş üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz taş üzerinde yürümek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz taşlı yolda yürümek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada taşta yürümek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı yollarda yürümek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Rüyada taşların üzerinde yürümek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlar üzerinde yürümek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı yolda yürümek kurtuluşu yakalayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada taşların üstünde yürümek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments