Rüyada beyaz pudra görmek

Rüyada beyaz pudra görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, daha güçlü hale geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz pudra gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada beyaz pudra görmek hayat daha olumlu bakılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz pudra sürmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze pudra sürmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada pudra pembe görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Rüyada bebe pudrası görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada pudra rengi elbise giymek işinin ehli durumuna geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada pudra görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze pudra görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments