Rüyada beyaz kül görmek

Rüyada beyaz kül görmek hakkıyla kazanca, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kül gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada beyaz kül görmek kendini çok iyi hissedeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yangın külü görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kül taşımak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada evin kül olduğunu görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sigara külü yutmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada kül atmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın kül görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments